Vuonna 2022 jatkan uusien joogaopettajien ja -ohjaajien kouluttamista!

Kurkkaa alta koulutuskalenteri ja varaa paikkasi!

Ilmajooga -ohjaajakoulutus (50h) 29.1. - 27.3.2022

Ilmajooga on kattoon kiinnitetyn kankaan kanssa tehtyä joogaharjoitusta, joka saa vaikutteita joogan asanaharjoituksen lisäksi ilma-akrobatiasta. Ilmajoogan suosio Suomessa on kasvanut tasaisesti ja jatkuu edelleen - eikä ihme! Ilmajooga hellii ja hoitaa kehoa aivan erilaisella tavalla - kankaan avulla voit luoda tilaa kehoon sinne, minne muuten ei pääsisi käsiksi; selkärankaan nikamien väliin, kankaan samalla rentouttaessa kireitä lihaksia. Kankaan avulla myös haastavampien tasapainoliikkeiden ja inversioiden harjoittelu on helpompaa ja turvallisempaa. Toisaalta kankaalla voi myös haastaa tuttuja asanoita uudella tavalla ja jopa löytää hieman leikkimielisyyttä joogan harjoitukseen.

Nyt on mahdollisuus sukeltaa ilmajoogan syvään päätyyn, sillä odotettu ja pyydetty Ilmajooga -ohjaajakoulutus starttaa tammikuussa 29.1.2022. Koulutus on kolmen (3) viikonlopun (la-su) kokonaisuus ja sisältää kontaktiopetuksen lisäksi itsenäistä harjoittelua, reflektointia ja ohjausharjoituksia. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on valmius ohjata ilmajoogaa monipuolisesti ja turvallisesti. Olet tervetullut koulutukseen myös itseäsi varten - jos haluat sukeltaa syvemmälle ilmajoogan maailmaan. Aiemmin kouluttamiani ohjaajia löydät Studio Vintiltä (Tampere), Joogahymyltä (Nokia) ja Element Studiolta (Kuopio).

 

Kurssimaksu (750€ sis.alv 24%) sisältää kontaktiopetuksen, teet/kahvit ja pientä naposteltavaa kurssipäivinä, kattavan asanapankin ja manuaalin. Jokainen kurssipäivä alkaa ja päättyy ohjatulla harjoituksella.

Kurssin sisältö:

- Ilmajoogan taustat ja hyödyt

- Johdatus joogan filosofia ja historiaan

- Ilmajooga -asanat ja niiden variaatiot

- Ilmajoogan kannalta tärkeä anatomia ja fysiologia

- Opettamisen perustaidot - ilmajoogan ohjaamisen erityispiirteet ja harjoittelu

- Avustaminen ilmajoogassa

- Oma harjoitus

Varaa koulutuspäiviin mukaan:

- Vaihtovaatteita ja myös lämmintä vaatetta

- Eväitä (tarvitset energiaa koulutuspäivissä - liikumme PALJON)

- Muistiinpanovälineet

Koulutuksen aikataulu:

1. viikonloppu 29.-30.1.2022 (la-su 9-17)

2. viikonloppu 19.-20.2.2022 (la-su 9-17)

3. viikonloppu 26.-27.3.2022 (la-su 9-17)

Päivän (klo 9-17) aikana pidetään yksi pidempi lounastauko, sekä kaksi lyhyempää kahvi/teetaukoa. Tarpeen mukaan muita pienempiä taukoja. Koulutuspaikassa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin jos haluat varautua omin eväin.

Koulutuspaikka:

Ready Set Pole, Cygnauksenkatu 3, Jyväskylä

Ilmoittaudu mukaan:

Voit ilmoittautua mukaan maksamalla varausmaksun (150€) verkkokaupassa (pääset sinne allaolevasta painikkeesta :)). Loput koulutusmaksusta voit maksaa kerralla tai kolmessa erässä. Saat laskun sähköpostiisi tammikuun 2022 aikana.

 

 

 

 

HUOM! Varaus on sitova. Varausmaksu palautetaan VAIN jos koulutus peruuntuu järjestäjän puolelta. Mikäli sairastut, olethan heti yhteydessä kouluttajaan (jos estyt osallistumasta koko koulutukseen, lääkärin todistuksella vältyt kurssimaksun (600€ )maksamiselta, varausmaksua (150€) ei palauteta, mutta voit käyttää sen tulevien koulutusten varausmaksuun. Mikäli olet poissa osan koulutuksesta, voimme neuvotella korvaavista kerroista/ etäosallistumismahdollisuudesta). Perumatta jätetty paikka laskutetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, maksat vain varausmaksun ja voit käyttää sen halutessasi toiselle kurssille osallistuessasi (varausmaksua ei palauteta). Alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua perutusta paikasta veloitetaan 50% kurssimaksusta (300€ ) varausmaksun (150€) voit halutessasi käyttää toisen kurssin varausmaksuun.

18043089958001408.jpg

Yinjooga -ohjaajakoulutus (100h) 19.3. - 10.7.2022

Keväällä 2022 starttaa myös Yinjoogan perustason (100h) koulutus. Yinjooga on meditatiivinen, sisäänpäi​n kääntyvä ja hiljainen harjoitus, jonka juuret kulkevat kiinalaiseen lääketieteeseen ja taolaiseen filosofiaan. Yin jooga ohjaa meitä oman totuuden, sisäisen äänen äärelle ja kutsuu kulkemaan omanlaista polkua. Vastaanottamaan ajatukset, tunteet ja tuntemukset vastaan sellaisena kuin ne tällä hetkellä ilmenevät - ja päästämään niistä myös irti.

 

Fyysisellä tasolla Yinjooga on kehon syviä osia avaava ja sidekudoksia elvyttävä harjoitus. Yinjooga ei niinkään ole kiinnostunut lihaksista ja kehon oikeaoppisesta linjaamisesta, vaan erilaisista kehovariaatioista ja kehon aistimisesta sisältä päin. Yinjooga pysäyttää ja oivalluttaa - ehkäpä siksi Yinjoogan suosio kasvaa vuosi vuodelta. Haluaisitko sinä olla mahdollistamassa tilaa pysähtyä muille kanssakulkijoille? Tule mukaan koulutukseen oivaltamaan itsestä - ja hiljaisesta harjoituksesta ja löytämään keinot mahdollistaa tämä myös muille.

 

Koulutus starttaa 19.3.2022 ja on viiden (5) koulutusviikonlopun (la-su) mittainen kokonaisuus, joka sisältää kontaktiopetuksen lisäksi itsenäistä harjoittelua, reflektointia ja ohjausharjoituksia. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on valmius ohjata perustason Yinjoogaa. Olet tervetullut koulutukseen myös itseäsi varten - jos haluat sukeltaa syvemmälle Yinjoogan maailmaan.

Kurssimaksu (1250€ sis.alv 24%) sisältää kontaktiopetuksen, teet/kahvit ja pientä naposteltavaa kurssipäivinä, kattavan asanapankin ja manuaalin. Jokainen kurssipäivä alkaa ja päättyy ohjatulla harjoituksella.

Kurssin sisältö:

- Yin joogan taustat ja hyödyt

- Johdatus kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridiaanioppiin

- Kurkistus taolaiseen filosofiaan Yinjoogan taustalla

- Asanapankki variaatioineen ja vastaliikkeineen

- Yinjoogan kannalta tärkeä anatomia ja fysiologia

- Opettamisen perustaidot - Yinjoogan ohjaamisen erityispiirteet ja harjoittelu

- Avustaminen ja apuvälineiden käyttö Yinjoogassa

- Oma harjoitus

Varaa koulutuspäiviin mukaan:

- Lämmintä vaatetta

- Vesipullo

- Eväitä

- Muistiinpanovälineet

Koulutuksen aikataulu:

1. viikonloppu 19.-20.3.2022 (la-su 9-17)

2. viikonloppu 9.- 10.4.2022 (la-su 9-17)

3. viikonloppu 21.-22.5.2022 (la-su 9-17)

4. viikonloppu 18.-19.6.2022 (la-su 9-17)

5. viikonloppu 9.-10.7.2022 (la-su 9-17)

Päivän (klo 9-17) aikana pidetään yksi pidempi lounastauko, sekä kaksi lyhyempää kahvi/teetaukoa. Tarpeen mukaan muita pienempiä taukoja. Koulutuspaikassa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin jos haluat varautua omin eväin.

Koulutuspaikka:

Ready Set Pole, Cygnauksenkatu 3, Jyväskylä

Ilmoittaudu mukaan:

Voit ilmoittautua mukaan maksamalla varausmaksun (250€) verkkokaupassa (pääset sinne allaolevasta painikkeesta :)). Loput koulutusmaksusta voit maksaa kerralla tai viidessä (5) erässä. Saat laskun sähköpostiisi maaliskuun aikana.

HUOM! Varaus on sitova. Varausmaksu palautetaan VAIN jos koulutus peruuntuu järjestäjän puolelta. Mikäli sairastut, olethan heti yhteydessä kouluttajaan (jos estyt osallistumasta koko koulutukseen, lääkärin todistuksella vältyt kurssimaksun (1000€ )maksamiselta, varausmaksua (250€) ei palauteta, mutta voit käyttää sen tulevien koulutusten varausmaksuun. Mikäli olet poissa osan koulutuksesta, voimme neuvotella korvaavista kerroista/ etäosallistumismahdollisuudesta). Perumatta jätetty paikka laskutetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, maksat vain varausmaksun ja voit käyttää sen halutessasi toiselle kurssille osallistuessasi (varausmaksua ei palauteta). Alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua perutusta paikasta veloitetaan 50% kurssimaksusta (500€ ) varausmaksun (250€) voit halutessasi käyttää toisen kurssin varausmaksuun.

IMG_20150302_135640_edited.jpg